Sommar planer

Vars är mina vårkännlsor?
Björkarna har börjat grönska, solen och värmen har varit på topp. Men jag känner mig fortafrande vintertrött om mornarna och känner inte alls av den där härliga glada känslan i magen av att våren är nu här :/
 
Men allt går så fort här nere i Göteborg jämfört med hemma i Norrland. Men det är skönt med riktig vår, ska försöka hinna i kapp den nu med att börja PW igen om dagarna. Mitt första tur startar redan i morgon kl 05.00. 
Nu då inte Molle orkar hänga på måste jag ju sparka mig i baken och gå mellan promenaderna. Det är inte det lättaste.
 
Molle är så härlig, livsglädjen är på topp på den snart 12 årige pojken. Han älskar jaga små insekter som finns ovan på vattenytan. I dag när vi skulle gå hem efter att han varit nere en stund, då jag stått och skrikit på honom att han ska komma upp. Han hör inte så bra längre...eller han hör då han vill höra ^^ 
Då vi är på väg upp från standren och jag vet att han just stod brevid mig, har han vänt om så nabbt han bara kan och sprungit ned i vattnet igen :D  Jag och granne bara skrattade, man kan ju inte bli arg på honom <3
 
Är solen på vår sidan tänkte vi ta med en korg med mellis och ligga där på stranden en stund så hundarna får busa på så länge det vill :)
 
Vi har under kvällen varit i väg på Plantagen och lyssnat på lite råd om blommor och bin. Vi köpte lite rosor som vi ska plantera i en av våra krukor. Vi båda vill ha det fint, men ingen av oss har gröna fingrar och jag har inte så där jätte stort intresse att försöka lära mig heller. Men vill man ha en fin blomstrande trädgård så har man ju inget val ^^ Ska köpa en blomlåda och sätta på altanen med tåliga söderläge blommor, nya utemöbler.
 
Har också titta på lite billiga resor till Italien. Vi har haft lite problem med att bestämma oss om vi ska fara eller inte, då jag inte haft pengar och det har kommit andra utgifter har det varit lite svårt.
Men då jag äntligen får min första lön i morgon, kanske vi kan ta ett flygg. Måste också kolla om jag kan få vara ledig tre dagar från jobbet.
Jag vill fara... men samtidigt känns det bara så krångligt innan man har fått ordning på allt. Vi måste nämligen åka tåg efter vi flygit.... Allt går säkert hur bra som helst, men innan jag kommit dit är jag uppe i varv. 
 
I morgon ska jag boka en helg på Visingsö som vi också har sjutit på allt förlänge, hoppas boände finns kvar!!!
Vill uppleva min första medeltida helg :D!
 
Sen lyckades jag komma över årets kosläpp, som jag velat gå på hur länge som helst. Nu blir det äntligen av :D Den 2 maj ska jag få se glädgen i att våren är här hos det glada korna, hoppas på en massa bra bilder då!
 
God natt!
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0