Att bli 25 och 12

Är ganska speciellt, det är ju som sagt bara 25 år kvar till det att jag blir 50... Men jag tror jag hoppar över det snacket, för då blir jag bara mer stressad.
 
Min hund Molle har blivit hela 12 år, varje dag är jag rädd hitta en död hund. Varje dag kollar jag att han andas som han ska. Jag hoppas han får finnas kvar några år till som frisk och lika livfull som nu :)
 
Åren går så fort, jag har nu bott bara i GBG i 7 månader. Det är första juni och nästa måndag åker jag hem. Men har jag tagit mig så här långt ska jag ta mig längre. Jag hoppas kunna klämma in lite tid för att se vad jag ska göra i höst undertiden jag är hemma. 
Men jag antar att jag kommer ha fullt upp med mina nära och kära och en massa roliga fotograferingar :) 
 
Men tillbaka till att bli 25 år, jag har alltid sagt att jag vill vara förlovad vid 25 och gift innan 30. Vi får se hur det blir ^^ 
Jag hade i alla fall en jätte rolig födelsedag och helg. Robins familj var med och firade dagen före, fick en blomma med 600 kr i till turridning. På våran födelsedag (min och Molle) sjöng Robin för oss och gav frukost på sängen med gulliag pressenter ^^
Under dagen kom grannarna förbi med pressenter till mig och Molle. PÅ kvällen hade jag bestämt mig för att vi skulle äta på Pizzahut. Där beställde vi in fyra olika smaker och åt varsinbit av dem alla. 
 
Riktigt mysigt, på kvällen fick det bli en biofilm då vädret blev lite kalt för att spela minigolf. Under helgen fick vi god frukost, lunch av grannarna och jag blev bortförd till en av Anns kusiner som var jätte duktig på att masera. 
 
Sen spenderade vi resten av lördagen och under söndagen på Liseberg :D Där köpte jag mig en egen pressent. En stor Lisebergkanin (kommer bild sedan) :D
 
Hade en jätte bra helg och födelsedag, tack för alla gratulationer <3
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0