Nyårslöfte

Nu är det inte länge kvar till det nya året. Vi har just kommit hem från en trevlig kväll med Leo, Frida och deras lilla Ludvig :D Det blev en mysig och lugn kväll. Då jag och Robin har hållit på med garderober sedan 6 i morse var jag helt död när vi satte oss i bilen. Detta var en perfekt nyårs för min del, lugn och ingen som dricker!

Så just så här innan nyårs så måsta jag väll lägga ett nyårs löfte, jag har en hel del jag borde kämpa för detta år. Självkänslan, må bra osv. 

Men jag vill lägga ett löfte om att kämpa ännu mer och verkligen få stopp på min hätsätning!

Med det vill jag önska er alla ett Gott Nytt År! Hoppas ni kommer följa mina bloggar även under 2014 :) 

Kramar!!!

Glöm inte släcka

Jag vaknade halv fyra i morse och såg ut i vardagsrummet där stjärnan lös klart i fönstret. Samtidigt tyckte jag det lös ännu mer från något håll. Tanken kom upp att jag måste ha glömt släcka ljusen innan vi la oss. Jag väckte Robin som sprang ut direkt och blåste ut dem. 

Hade vi bara ren tur eller en bra skyddsängel vid vår sida. I alla fall så GLÖM inte SLÄCKA ljusen. Det är så lätt hänt att olyckan är framme!    

Hästen gjorde mig glad

Svullen under ögonen på grund av en jobbig natt for jag till ridningen. Jag var inte pepp och då natten inte givit mkt sömn såg jag hemsk ut med det där påsarna under ögonen. 

Vi försov oss nästan också, jag var duktig och gick upp vid 8 för att ta ut Molle. Jag var trött och Robin med så jag la mig igen och vakna lite över 12. 
 Robin var gullig och tog med Molle på långsväng runt om i Mönlycke medan jag red.

Denna gången var det kul, dels fick jag en jätte fin fläckigt sto vid namn Fleur :) Hon var så mysig och snäll! 
Vi övad på sitsen och balansen i dag, älskar sånna övningar. Då jag nu vet att jag bara en gång har kvar känns de tråkigt :( 

Träning ska vara kul och man ska inte tänka på att man tränar när man håller på. Då är ridningen prefekt! 
Ibland kommer Robin in och gör mig sällskap i stallet :) Det är mysigt då han är duktig med hästar :)

Denna lektion och häst gjorde mig glad :) 

Nu blir de blunda en stund, vi ska snart på bio och se 100 åringen som klev ut genom ett fönster. Om de nu var så den hette. Tro den kommer bli riktigt rolig med Robert G i rollen :) 

Ha en bra lördag! RSS 2.0