Let it go

Vi har sett den, vi har tyckt om den eller hatat den. Men vad vi en tycker så tror jag nog att alla tycker om låten Let it go från den nya Disney filmen Frozen. 
Jag såg denna film förlänge sedan man har helt glömt bort att skriva om den, många är besvikna för att det trodde det skulle handla om älgen och snögubben. Men hur bra hade den filmen blivit... Jag tycker om snögubben och han gjorde självklart filmen rolig.
 
Jag gillar Frozen, den är annorlunda, det handlar plötsligt om en tjej som inte bheöver någon man för att klara sig. Hon kan stå på egna ben och det gillar jag!
 
Låten, precis som alla andra underbara sånger från Disney fastnar på hjärnan. Jag är glad att jag denna gång såg min första disneyfilm på engelska. För jag gillar denna låt mkt bättre med engelsk tal en på svenska.
 
Jag går och sjunger den varje dag och jag hoppas kunna skaffa bra saker så man kan spela in sin röst och lägga upp på youtube som alla andra ^^
 
Många har gjort covers på den, så jag tänkte dela med mig av mina favorit covers på Let it go <3
 
 
 
 
Listan kan göras lång, och alla som gör covers är så mkt bättre en hon som sjunger i film
 
Vilken covers är eran favotit =)?

Stars Align

Nu är det dags för lite musik uppdate känner jag, det var länge sedan. För tre veckor sedan kom Lindsey ut med en ny video på en av sina egna låtar Stars Align. Denna låt har inte rört mig så mkt, men den fick en mer betydelse efter hon gjorde en video. 
 
Det är mkt datagjort i den, men jag älskar dansen och att hon har med bakgrundsdansare som i Moon Trance. Det blir så mkt mer liv. Älskar när hon står själv också, men då hon ofta är det blir det kul med lite variation :)
 
 

Nya tag

Hej bloggen :)! 
Hoppas helgen har varit bra för mina läsare. Min helg har varit lugn och jag har själv varit så där dåsig och orkeslös. 

Fredagen hade jag och killen min en dejt i Göteborg på Nattbio och Max... Så klart Max ^^
 Vi sig Robbotcoop, i en stor salong och det var nog bara 10 pers. Vi satt högst upp, hade kunnat sitta vars som helst igentligen.
 Nattbio är så mkt mysigare, slipper man en massa människor som man måste tränga ihop sig med, och mycket lugnare och mysigare när det är lite. 

Lördag var en sovardag...söndagen blev det ingen träning men en långpromenad på 1,5 timme ungefär :)

Ja förra veckan var inte alls bra, Helgen har det frossas (inget godis) har varit sugen men har hållit mig :)! Sen har det inte alls varit så bra kosthållning. Det är jobbigt veckorna varierar så. Hoppas denna blir bättre

Fast en sak var riktigt roligt, jobbintervjun gick jätte bra och jag hade inskolning på fredagen :D
Kändes jätteskönt få jobba igen faktiskt, och dessutom var det riktigt trevligt. 
Känns som jag kommer trivas jätte bra, så hoppas jag får jobba mkt :D 

Nu sitter jag och väntar på vårdcentralen för samtal. Har en hel del att berätta och prata av mig om. Hoppas man hinner prata om det mesta. En timme inte är mkt, saknar vännerna.... Även om man inte alltid talar om allt så är det skönt att ha någon man kan bubbla av sig med. Nu måste ju stakars Robin lyssna på allt tjat och tjejsnack ^^

Kram på er! RSS 2.0