Ska göra köttbullar

Heeeej ^^
Sov ni lika länge som jag gjorde i dag? Jag råka ju vara uppe lite längre en vad jag hade tänkt mig. Dels hadde jag och killen mys framför Skype till ett. Sedan fastna jag med att försöka fota månen...och lära mig lite om kamran fram till kl tre i natt. Inte så bra tajming, sådant bör jag göra på dagarna. Men jag var inte trött, som vanligt. 
Finns det någon mer en jag som är natt människa ^^ ?
 
I dag står det möte och göra köttbullar på chemat i dag, har aldrig gjort egna förutom med farmor en gång. Så nu tycker jag det är dags att pröva göra lite köttbullar.
 
I morsse prövade jag även en olja som jag köpte för mitt hår, köpte den på lindex för inte så dyr krona. Tänkte det var dags att försöka vårda sina hårtoppar lite. Sen är det också dags för en klippning.
Håret blev lenare och det luktar ganska gott också :)
 

Mysigt gå på stan

Hello my friends!
Hoppas ni mår bra, med mig är det rätt så bra förutom vissar saker ang mitt jobb, mina händer som spricker upp så jag får ont i fingertopparna:S
Men annars har min dag varir tiktigt bra, har träffat Dessan i dag under en fika på stan. Var länge sedan så det var verkligen trevligt. Efter det tog vi oss en sväng på stan och träffa på dem andra girlsen, alltid trevligt se folk man inte sett på länge.
 
Det var skit mysigt gå på stan, känns som det var evigheter sedan jag var på stan, har ju bara internett shoppat på senaste tiden. Självklart hittar jag en hel del jag vill ha, men nu är det julklappar som gäller. Jag får komma i efterhand denna gång. Men jag kunde inte ungå att köpa med mig ett par ursöta pymasshorts från Gina. Ska köpa en överdel också och ett par söta sock tofflor^^
 
 
 

Nu är det dags :D

Nu är det gjort, på fredag drar jag och tjejern på bio för att se part två av breaking dawn. Jag längtar så!
 
 
 

RSS 2.0