Santi Gos

Hur många gånger kan man nysa igentligen, jag har gått och nysit och snörvlat på jobbet hela dagen i dag. Så fort jag snöt mig behövde jag nysa och sedan snyta mig igen. Skit jobbigt :P Nu verkar det ha lugntat ned sig, jag hoppas inte det är allergi utan en förkylning.
Har en mysig just inkommen Santi bredvid mig som kliver över allt och ska gosa. Han är sååå mysig och så fort vi kommer hem springer han ut för att sedan komma in igen vid 20.00 tiden. Sen går han gärna ut sent på kvällen men det vill inte matte ^^
 
Då Santi hjälpte mig att sätta upp korten här i sovrummet ^^
 
 
 

Förkyld för 3 gången

Host och krax är det vad som låter om mig igen. Har hunnit varit sjuk tre gånger nu med en månads mellan rum. Fattar inget , har varit så frisk innan. I alla fall har jag tagit mig till jobbet nu i två dagar. Det är jobbigt med frossan och den obehagliga känslan i halsen. Får se hur jag gör i morgon. Har två veckors jobb framför mig som jag inte vill missa.
I går åt jag middag i sängen och Robin bäddade ned mig efter det. Sen sov jag till åtta på kvällen. För att sedan somna om efter att ha vaknat sjöblöt i ryggen.

Förkylningen får inte förstöra denna helg också. Var tvungen att avstå uppvisningen vi hade med Sonja Aldén i söndags. Hade varit jätte kul få träffa henne och sjunga med henne och kören. Men fler tåg kommer. 

För övrigt håller jag på att pyssla till sovrummet. I helgen satte vi upp min efterlängtade fotovägg :D Så fort jag blir frisk ska de donas mer. 
 

RSS 2.0