Alltid stress

Jag borde vara vår pigg, skutta upp ur sängen som jag gjorde det första dagarna på väg till jobbet och upp ur sängen kl fem. 

Men jag är helt slut och vill bara sova, har klivit upp tidigt nu i över en vecka. Det börja väl visa sig då jag inte heller lägger mig tidigt :/ 

I dag hade jag ställt kl fel, så den ringde sex. Vaknade före och frågade Robin vad klockan var. Snart sex sa han, va men min klocka borde ha ringt då ju?! Sen ringde den efter att jag sagt det... 

Borde jag då inte klivit upp, nej jag lägger mig och försöker få Robin att kliva upp så han ska hinna. Brukar göra de så han får gå före på toa osv. men jag har ju lika bråttom. 
Han kliver upp efter en stund och försöker få upp mig. Men jag vill inte. 

Sen vaknar man med ett ryck och slänger på sig allt osv. Men man inser att då hunden ska ut är det Inte ens lönt att försöka hinna allt på 25 min.  

Så tyvärr ingen skola i dag :( Vi som skulle fota. 

Men nu är jag påväg till jobbet i alla fall Tur jag inte missa den bussen :) 

På söndag ska jag sova! 

En bild på Felicia, från fototräffen som jag tog. 

Det blir en resa till Italien

Håååå!!
 
Vi har velat, vi har diskuterat, vi har skrapat ihop pengar, men pengar som har varit tvungen till att användas till annat. 
Så i dag lämnade jag beskedet att det inte blir någon italienresa förr oss. Jag har inga pengar. Men har man en väldigt snäll pappa som han kan vara, får man resa i födelsedags pressent :D
 
25 år present till italien är inte dumt, när jag var 20 fick jag en turridning på Islandhästar :D 
 
Italen här kommer vi, bäst att ta den där planerade PW nu, för inte ska jag ha en svullen mage på semstern!
 
 
 
 

En dag med Lina och Felicia

Hej på dig bloggen !
 
Här sitter jag trött, eller ganska så piggare en vad jag varit. Brukar slå om denna tid, inte så bra då man ska upp tidigt för att jobba. 
Höll igång rätt mkt helgen som var och knappt sovit något, men jag hade en AMAZING lördag och söndag framför allt.
 
Ni som läser min fotoblogg vet att jag var i väg på en fotodag med Lina och Felicia. Deras "företag" heter "FotamedOss" Det var två jätte söta tjejer och skulle verkligen vilja träffa dem igen. Ta chansen när sådant kommer upp, jag ska verkligen se till att börja spara pengar så man kan ha råd att fara på större evenemang.
 
 

RSS 2.0