Alla kan dansa poledance

När jag första gången prövade tyckte jag det var kul, men svårt. Det var kvinnor/män i olika åldrar och former vilket jag tyckte gjorde det var roligt. Man glömmer liksom bort att poledance är en sport, och sport gör att man kommer i form. Man tänker direkt att man måste vara smal och jätte duktig på att dansa och se sexig ut för att ens röra en pole....
 
Men vem ser sexig ut i första taget, lär nog ta ett tag innan man kan slappna av och le. I alla fall så har jag velat ta upp det hela då jag flyttade till GBG. Men pengarna har tyvärr inte funnits till det. Men viljan är stark. Och sedan jag var hos min vän och dansade hemma hos hen, växte viljan ännu mer.
Jag lyckades ta mig upp en bit för pålen, sätta mig fast och sträka ut ena armen. Även glida ned för stången. Det var verkligen ett stort lyft för självkänslan. Det var kanske inte mycket, men jag var stolt och det var en bra bit på vägen.
Första gången kände jag mig rädd för alla saker man kommer att behöva göra, men med rätt tränare så kommer hen att förstå och finnas där att hjälpa och stötta.
 
Jag kommer spara pengar till en egen pole, för att ta mig till en danstudio lär väl inte bli i år ^^ Ska i alla fall försöka gå på ett prövapass. Det var två stycken nu, men är ju i skellefteå nu. Jag får hålla koll på nästa gång.
Jag vill gärna ha en pole hemma innan jag tar lektioner. Viktigt träna hemma då man börjar, och jag vill gärna börja någon tränings form så man hittar kompisar också :) 
 
Det finns många bra videoklipp på youtube och DVD för att kunna öva där hemma. Jag tänkte börja så. Jag är så taggad att snurra runt där hemma ^^ 
 
Får dock se om jag kan koppla bort killens blickar :P
 
Bild av: Leen Isabele

En inblick i mitt drömhem

Inredning är ett intresse som har växt hos mig på senaste tiden, älskar att titta i tidingar och på internett och drömma mig bort om mitt framtida fina hus eller den där dyra lyxiga lägenheten mitt i storstan. Jag älskor turkost,vitt, lantligt,grått och brunt. 
 
Stora fina rum, stora fönster som släpper in mkt ljus, ett hus som ger mig och min partner två-tre egna rum som vi kan få inreda hur man vill.
Vill gärna ha ett fotorum och ett dans/mys rum. Någonstans där jag kan samla mina favoritbilder. Gärna runt i huset också, men en stor vägg där man kan sätta upp vad jag vill av mina foton. Där jag kan ha en liten atalje med olika bakgrunder där kunderna får stå och posa. 
En hylla där jag kan samla min fina gamla kamror, ett snyggt vitt lantligt skrivbord som jag vill ha mitt i rummet. Bakom mig ska det finnas två stora fönster, som jag kan öppna och gå ut på en liten balkong. På skrivbordet ska det stå en mac dator. Ett pennskriv med gamla saxar och snygga pennor...
 
Ett dansrum, där det finns gott om speglar, tränings saker, två pole, bra med högtalare så jag kan spela musik. Ska vara ett ljust rum, med fina fönster som lysser upp rummet.
Sen gärna någonstans vill jag rymma mitt egna lilla mysrum, där jag kan sammla mina gosedjur och alla hello kitty saker ^^ Där kan jag få gå in och vara det barn jag vill vara ^^
 
Sen får vi ju inte glömma den där stora garderoben som man vill ha, det ska vara lätt att hitta kläder och lätt att hänga av. Ska finnas spegel och någonstans att sitta. 
 
Drömmarna är många och jag hoppas jag lyckas uppfylla dem...tänker i alla fall dela med mig av inredning som jag tycker om och ger mig insperation :)
 
 
Bild: Google
 
 
 

En dag i taget och det ska vara kul

Innan jag flög till norrland bestämt jag och min granne att vi skulle tävla om vem som kunde gå ner 12 kg först. Jag vill så gärna, men all pepp har runnit ur mig och alla försök och all kamp mot överätning gör att allt bara blir mer jobbigt. Det känns som att allt jag gillar måste jag avstå från. 
 
 
Så kanske detta kan hjälpa, och det hjälper.. precis som allt annat i någon vecka. Sedan kommer det där suget som tar överhand. Jag vet att jag kan stoppa det...Alla kan vi misslyckas en dag. Men för det behöver man inte förstöra en hel vecka framåt. Fall en dag ta nya tag nästa... 
 
Oftas blir det så att jag fuskar en dag och så tänker jag att hela veckan är förstörd och bara äter på. Men det är den ju inte. Det var bara den dagen... 
 
Så..... jag ska vinna tvävling :D!
Jag gick ned två och sedan sumpa jag några dagar för mkt och har gått upp dem två, men jag ska ner. Tar nya tag varje dag!
 
Jag måste försöka...måste kämpa måste bevisa för mig själv att jag kan. Visa för dem som inte tror att jag kan... 
 
Jag vill inte stå här en sommar till med en garderob full av kläder jag inte kommer i. Vill inte gå in i en affär och pröva flera plagg men inget som passar. Vill inte gråta mera eller skämmas över mig själv. 
 
Vill man inte ändra på sig ska man inte göra det, men om man vill så måste man vara beredd den hårda långa vägen.
Försöka hitta små knep som gör att man kan äta gott men hålla vikten. Jag har tänkt sätta upp en hel del pepp bilder på min spegel då jag kommer till GBG igen. Förr skrev jag lappar till mig själv och det hjälpte rätt bra.
 
Jag ska träna det jag tycker är kul, vill spara pengar till en pole så jag kan dansa poledance. Träna kan vara kul, måste bara hitta den roliga vägen som får mig glöma att jag tränar. 
 
Ja jag vet, när ska allt prat vara slut, när ska man bara börja göra. Här sitter jag av iver att få ta tag i stången och bara leka och snurra runt Oo.... 
 
En dag i taget, och det ska vara kul...
 
 
 
 
 

RSS 2.0