En sorg

Här om dagen såg jag klart 3 säsongen av Glee, jag grät så mkt. Man minns bara själv hur det kändes lämna gymasiet och vännerna for åt olika håll osv. Sedan nu när man vet att Cory Monteith är död, grät jag bara av att se dem kramas han och Lea Michele i Glee.
Fy vad hemskt, varför ska sådant hända i så unga dar!!? Även om man inte känner dem så är det i alla fall en sorg. 
 
Men i alla fall så orka jag inte vänta till säsong fyra kommer ut i slutet på oktober, så jag väljer att fixa hem den på annat sett.
Såg första avsnittet i går, känns så fel att det inte är i samma klass längre och att det ska försöka vara den bästa hela tiden. Sedan hade det där ett tag glömt vad Glee står för. Men som tur var så vakna det till. 
 
Så i morgon blir det en glee dag ^^
 
 
 
Detta är från Teen Choice Awards, å tårarna rinner :'( 

Gnägg på dig med!

Att försöka kliva upp tidigt för att fånga dagen går väl inte så där jätte bra. Men jag förtjänar att få sova ut så mkt som jag har jobbat. Men i morgon kanske jag kan ta mig upp tidigare, packa ner lite mer saker i någon av kartongerna.
 
Skulle va skönt att ligga och läsa lite också, men snart ska jag ner på stan med Ida en sväng. I kväll blir det tjej middag på tatung och kanske bio. Filmen vi ville se skulle ju naturligtvis gå tidigt och då hade inte alla kunnat se den. Så vi kanske tar en annan film, ska visa Ida traillern  för skuggornas stad först så hon får se om hon vill se den :)
 
Det blir min fredag, vad ska ni hitta på ?
 
 
 
 

lägger på mig

Jag tänkte skippa äta i dag, vänta till kvällen. Men jag tog mig en skål havegrynsgröt. Det var ett tag sedan, måste ju försöka smyga mig in på det nyttiga spåret igen.
Har väl nämt tidigare att jag gått upp jsuk mkt under sommaren och att försöka komma tillbaka till att äta bra verkar vara långt i från.
 
Men jag vet att tanken på att jag ska flytta och träffa pojkvännen snart brukar få igång mig att träna. Eftersom man vill se bra ut då man ses. Men det kommer ju sedan inte att hålla i längden eftersom efter ett tag blir man bekväm och då är froseriet framme igen :(
 
Det är så sjuk tjobbigt detta!!! 
Varför kan man inte bara få äta vad man vill och hur mkt utan att man ska behöva lägga på sig en massa...suck.
 
 
 
 

RSS 2.0