Det går ju super detta!

Här går det undan, jag skynda mig hem från jobbet i dag då någon hade nappan på soffan direkt :D Så i dag kom en man förbi och hämtade den. Tusan vad glad jag känner mig! Sedan hörde även min tremening av sig på att hon vill ha databordet :D
Det är super då allt går framåt åt rätt håll, har dock inte fått tag på facket. Man får bara stå i tellefonkö så ska gå dit i dag senare eller på fredag.
 
Förutom bra försäljning så har jag köpt hem lite nya saker till kamran :D YEEE!!! Det kliar i fingrana att få pröva saker då det kommer hem till mig. Dock får jag alltid dåligt samvete för att jag köper saker. Men det är sista gången jag kan köpa något till kamran innan jag pluggar. Så därför kände jag att jag passar på.
 
Det slank även ner en ny höst tröja från Gina i går och två plagg från cellbes ^^
 
 
Fast objektiv 50mm
 
Kamra väska behövs nu när jag ska flytta och nu rymmer jag mer en bara kamran :)
Nytt lock, det andra är borta..
Batterigrepp, något vad glad jag blev då jag fann det till min modell :D
Denna duk är ett måste för att torka av filterna!!
 
 
 

Lägenheten uppsagd!

Jag kanske är ensam, men jag njuter av värmen som är i luften utan att solen lyser på. Hade ändå inte hunnit vara ute i dag om det varit sol. Har just varit och sagt upp min lägenhet! Nu är det verkligen på gång allt, ett nytt liv tar form :D
Så i dag ska jag stöcka på i lägenheten, packa ner lite saker. Ni kanske tycker jag börja tidigt, men jag måste då jag har jobb och en hel del att fixa. Lika bra börja i tid så jag inte står i sista minuten. 
Ska ta kort på lite möbler och lägga upp på blocket i dag och även här om någon skulle vara intresserad :)
 
kram på er!
 
 

Ibland finner man tröst

Hejsan! Nu har jag kommit mig hem och det enda jag ska göra nu är väl att slappa och äta mera godis ^^ Känns lite tomt, men samtidigt kan det vara skönt att bara få tänka på sig sj en stund. 
 
Internett fungerar äntligen, men givetsvis ska en sida krångla så tyvärr blir det inte True Blood eller PLL i kväll heller :( 
Men jag har en hel del annat jag kan välja att se, tre hyrda filmer har jag att se till fredag och sedan lite hemköpta säsonger av CDON som jag skulle kunna sätta mig ner och se. Även Glee sesong 3 har jag inte sett klart ännu. På tal om Glee, antar jag att alla vet det tråkiga nyheten om att Cory har avlidit. Såg det på instagram och trodde det var en dåligt skämt! Men tyvärr, så det kommer kännas sorligt att se Glee nu...
 
Sen har jag beställt hem fyra böcker av "sagan om isfolket" som jag var och hämtade i dag. Vet inte om jag nämnde att jag hittade alla böcker av "Margit Sandemo" på en bokaffär bredvid Ullared. Jag stod länge och funderade om jag skulle köpa första boken i serien och se om jag tycker om den.
 
Min bardomskompis läste dessa och hon fick mig att börja läsa en annan serie som heter "Häxmästaren". Har fyra böcker av dem men bara läst det två första. Det böckerna hittade jag igen igår då vi rensade förrådet hos mamma. 
 
Men i alla fall tycker jag "Sagan om isfolket" första bok var bra och läste ut den i dag så jag vågade på mig att beställa hem några till av serien innan jag läst ut den. 
Hoppas jag ska gilla dem så jag vill läsa alla 47 böcker som hon skrivit i den serien ^^
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0