Jag är en serienörd

Hej Hej :)
Min fluensa börjar sakta men säkert avta och det är jag glad för. För under sex dagar har jag tyckt synd om mig själv och gottat mig i skräpmat och godis.
 
Sedan Robin for hem i tisdags har jag sett andra sesong av Glee och såg hela sesong just klart. När man är sjuk finns det inget bättre en att slöa i soffan och bara sträck se alla bra serier ^^
Har sparat VD och BB till i morgon kväll, och nu vet jag inte alls vad jag ska se. Vill se mer av glee, men måste vänta till jag har råd att köpa sesong tre.
 
 
 

Dropp Dropp

Snön smälter och själv känns det som att jag också smälter. Min förkylning tar knäcken på mig, när jag kommer ut lite grann känns det lite bättre. Men så fort jag kommer in och sätter mig så blir allt mkit jobbigare.
 
Hoppas jag mår bättre i morgon, i kväll blir det ligga i soffan och kolla serier och på film och äta godis. Nu när jag är sjuk så försöker jag bara skita i allt. Hör rösten i huvdet om alla kalorier jag får i mig osv. Men jag tar igen mig sedan, hoppas jag.
 
Har just kramat hej då till Robin, jag önskar att han bara for i väg för hemvärnet och sedan hem till OSS, men han ska hem till sig och jag får hälsa på sedan :)
Känns lite visset, men också skönt att få lite tid för sig själv igen :)
 

Våren nalkas

Äntligen är våren på väg och jag hoppas månaderna frammåt och under våren blir dagar fylld av träning, nyttig mat och en massa kul :)
Tyvärr inleder jag slutet på denna månad och början på Mars med förkylning, men jag hoppas att jag kommer bli frisk till torsdagen då jag ska på spa med Zanna :) 
 
I morgon åker Robin hem och detta låter nog konstigt, men det ska bli skönt att få vara lite själv. I min etta blir man så tätt in på varandra. Och nu innan röda veckan är jag i stort behov av att vara själv. Men jag vet hur ledsen jag kommer vara i morgon då jag sagt hej då :(
Men jag hade tänkt hälsa på honom i påsk, och det ser jag fram i mot. Ska bli mysigt återvända till GBG ^^
 
 
 

RSS 2.0