Snart är det slut på det gamla året

Jag antar att jag inte är ensam om att tycka att detta året bara rusat i väg och jag antar det inte kommer gå mindre fort nästa år. Tanken på att jag blir 24 skrämmer mig lite, men jag ska försöka se det från ljusa sidan. En ny start på livet, roliga händelser och framgångar :)
 
2012 har haft många fina, roliga och bra händelser. Bara att jag blev hobbyfotograf är ju en stor grej :D Hoppas på mer framgång där nästa år ^^ 
Jag hoppas också att jag ska växa som människa och att jag bestämmer mig för om jag ska plugga och flytta eller om killen får komma till norrland ^^
 
Detta avslut på året blir en lugn kväll, lillen har åkt på förkylning så det blir god middag med mys framför brasan ^^ Vi hade tänkt vi kanske skulle se fyrverkerierna i stan, men det regnar och blåser :( Hur kul är det att stå där ute då. 
Men jag önskar er alla ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR <3
 
 
 
 
 
 
 

Vad son händer här i GBG

Jag har så länge tjatat om att vi ska äta på Pizzahutt, i går när vi skulle hämta Robins mobil så kom han på att jag velat det. Så igår fick jag äntligen äta där (varit där en gång förr i Stockholm), det har verkligen goda pizzor där ^^
 
Idag har vi varit med Robins syster och hennes kompis på stan för att leta lite nyårskläder bland alla andra 100 ungdommar ^^ Jag hitta en fin grön pling pling blus på....ja nu vad det affären heter ^^ Robin köpte en väst och ny skjorta på Dressman :)
 
I kväll är jag själv hemma hos Robin, han är med sina vänner och spelar bowling, jag valde vara hemma pgrund av att jag inte är så pepp på att vara bland en massa folk då man är svullen osv under pms. Jag vill helst vara för mig själv... 
En dag bor man ju ihop och då måste man ju kunna och låta sin partner göra saker på eget håll, så lika bra börja öva ^^
 
Så jag ska ha en mysig kväll i några timmar med högmusik och film <3
 
I morgon blir det att äntligen få fota Robin och hanns vänner när det spelar airsoft, dock blev kag lite grinig då jag kom på att jag bara har mitt 18-55mm objektiv. Ville ju fota med mitt 55-250mm objektiv. Men men, gick ju rätt bra förra gången så borde inte vara nå prblem denna gång.
 
 

Hobbit

I torsdags, tro jag det var, var vi i alla fall och såg på Hobbit. Vi fick pressentkort av pappa och Mian i julklapp på SF. 
Jag blev dels förvånad att det skulle tydligen göra två filmer till, tycker det kunde ha gjort en enda film. Men jag och Robin tycker den var bra, den var rolig och det var kul att återse kända skådisar och även nya ansikten :)
 
 

RSS 2.0